dijous, 27 de desembre de 2012

BOMBONS DE XOCOLATA i KIKOS


Ingredients per uns 40 bombons:

- Motllos de silicona
- 2 rajoles de xocolata per fondre Nestle
- 125 gr de kikos aprox.

Preparació:

- Fondre la xocolata dins un bol al microones. És important:
               -  que no es cremi, per tant posar 2' i mirar, 2' i mirar per tal d'evitar que es cremi.
               - no afegir aigua, ni mantega ni llet!!!

- Triturar els kikos i reservar.

- Barrejar els kikos i la xocolata.

- Posar en una mànega pastissera i omplir els motllos.














- Guardar a la nevera fins el dia següent.

6 comentaris:

  1. M'encanten els kikos i la xocolata! Han d'estar deliciosos!!!

    ResponElimina
  2. Que originals! I que bons! L'altre dia en una pastisseria ens van deixar provar uns bombons nous que van fer amb kikos i xocolata blanca i ens van encantar! Mai se m'hagués acudit i queden perfectament combinats! Així que m'anoto la recepta i segur que la faig ben aviat. Són d'aquells que quan en proves un no pots parar i vas menjant un rere l'altre sense parar! hehehe

    No coneixia al teu blog i gràcies al memòries d'una cuinera l'he conegut, al igual que molts d'altres :) Així que si et sembla em quedo per aquí!

    Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies pel comentari i encantada de compartir receptes amb totes vosaltres!!!

      Elimina
  3. Alguna vegada he menjat xocolata amb kikos i m'ha agradat molt, en bombó tota una temptació.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no deixis de fer-los! Ja veus, fàcils i exquisits!

      Elimina
  4. m'encanta la idea! el toc cruixent ha de quedar boníssim. Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina